Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 10 years ago

#2452 closed defect (worksforme)

error when trying to go invisible

Reported by: nekohayo@… Owned by: asterix
Priority: normal Milestone: 0.11
Component: None Version: hg
Severity: normal Keywords:
Cc: Blocked By:
Blocking: OS:


I get a bug report window showing me this when I try to go into invisible status. What's up?

Traceback (most recent call last):

File "/home/jeff/cvs/gajim/src/common/xmpp/", line 133, in process_events


File "/home/jeff/cvs/gajim/src/common/xmpp/", line 144, in pollin


File "/home/jeff/cvs/gajim/src/common/xmpp/", line 242, in _do_receive


File "/home/jeff/cvs/gajim/src/common/xmpp/", line 350, in dispatch


File "/home/jeff/cvs/gajim/src/common/xmpp/", line 86, in PresenceHandler?


File "/home/jeff/cvs/gajim/src/common/xmpp/", line 240, in init

if not jid and not domain: raise ValueError?('JID must contain at least domain name')

ValueError?: JID must contain at least domain name

Change History (3)

comment:1 Changed 10 years ago by asterix

I'm not able to repro this bug.

could you run gajim -v and give us the output before the crash ?

comment:2 Changed 10 years ago by nekohayo@…

I can't actually reproduce it either. I guess it must have been a random

SVN quirk that solved itself. Sorry for the false alert!

comment:3 Changed 10 years ago by asterix

  • Milestone set to 0.11
  • Status changed from new to closed

ok thanks

Note: See TracTickets for help on using tickets.